ŞEKERCİ PAŞABAYIR'I SAHİLLE BULUŞTURACAĞIZ”

ŞEKERCİ  PAŞABAYIR

PAŞABAYIR'DAN TATLISU ÇEŞMESİNE YÜRÜYEN MERDİVEN

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci Paşabayır’ın CHP’li belediye tarafından adeta kaderine terk edildiğini belirterek “Bu mahallemizin sakinleri tarafından yaptırılanlar dışında, Belediyeden bir oturma bankı dahi hizmet alamamıştır” dedi.

Şekerci;” Paşabayır için tüm projelerimizi hazırladık. Bu bölgede oturan yaklaşık 45 bin vatandaşımız adeta kendi kaderine terk edilmiş durumda. Bölge de ne bir sosyal donatı ne bir rekreasyon alanı var. Bizim zamanımızda yapılanlar dışında bir park bile bulunmamaktadır. Bizim yaptıklarımız da bakımsızlıktan, kırık dökük durumda.” dedi

-PAŞABAYIR’DAN TATLISU ÇEŞMESİNE YÜRÜYEN MERDİVEN

Devamında Şekerci; ”Paşabayır sakinleri artık sahile inmek için araç kullanmak zorunda kalmayacaklar. Tatlısu çeşmesinden soğuksu caddesindeki büfenin önüne doğru  “yürüyen merdiven projemiz” ile Paşabayır sakinlerini sahille buluşturacağız. Bu yolla hem şehir içi trafik rahatlamış olacak hem vatandaşlarımız yürüyüş mesafelerini arttıracak, daha fazla spor yapacak. Artık Paşabayır’a yürüyerek gidip gelmek mümkün olacak. Vatandaşın ayağına hizmet götürmek budur” şeklinde konuştu.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı